Juristen Jeppsson tog hand om bouppteckningen

Juristen Jeppsson tog hand om bouppteckningen

Trevlig fredag önskar jag till er som har klickat er in här på min blogg och äntligen ser det ut att bli fint väder efter flera dygn med regn. Jag hoppas ni har en trevlig helg som ligger framför er tillsammans med era nära och kära. Med anledning av våra nära och kära så kan man mista någon närstående och det har jag gjort och saknaden är stor. Det är så många saker att ordna med efter ett dödsfall och jag letade efter någon advokat i Kristianstad som skulle kunna göra bouppteckningen och jag fann då istället en utbildad jurist som heter Juristen Jeppsson och det var bra att han såg till att göra denna bouppteckning. 

Jag kände att jag skulle skriva det här inlägget eftersom det förstås inte går att undvika att människor i ens närhet avlider och då kommer man behöva få hjälp av någon som kan det här med bouppteckningar. Många gånger kanske begravningsbyrån kan ordna detta men inte alltid. Min anhörig var nämligen rik och ägde en smärre förmögenhet och flera fastigheter, aktier och obligationer. Det gjorde att det blev en del att bena ut så det blev för stort för dem på begravningsbyrån så jag var tvingad att se om det fanns någon advokat i Karlshamn som kunde hjälpa mig. En vän till mig tipsade mig om att Juristen Jeppsson är kunnig inom detta med bouppteckningar och trots att han inte är en advokat i Karlshamn så är han utbildad jurist med flera år av erfarenhet inom flera olika områden inom juridiken och han gjorde ett strålande jobb och det är inte bara jag som tycker det, även min äldre bror med familj säger samma sak och jag vill verkligen tipsa er om honom ifall ni behöver hjälp med till exempel en bouppteckning. 


Kommentarer är stängda.