Blanca Elektriska AB

Blanca Elektriska AB

Hallå, hallå i stugorna! Jag är så glad över min nya lägenhet som jag har köpt för nu får jag i stort sett ändra om lägenheten så den blir som jag vill ha den. Det enda jag inte få göra är att ta bort väggar med bärande konstruktion, annars är det i stort sett fritt fram. Jag har renoverat köket och det blev ett fantastiskt resultat. Det var olika hantverkare involverade och jag vände mig bland annat till en duktig elektriker i Sollentuna som kom från företaget Blanca Elektriska AB, de såg till att göra elen mer ändamålsenlig och så har de även satt upp grymt snygga spotlights i taket. 

Ni vet ju att jag har svårt att hålla mig från att skriva inlägg, och i de flesta inläggen delar jag med mig om saker jag varit med som företag som har hjälpt mig till exempel. Därför kände jag att jag i dag skulle prata med er om Blanca Elektriska AB, för att få hjälp utav elektriker är väl en sådan sak som många av er behöver och befinner ni er här i Sollentuna och behöver en elektriker så tycker jag att ni ska vända er till Blanca Elektriska AB, för dem som jobbar där är duktiga och erfarna och kan hjälpa till med i stort sett allt. Det här är elektriker för oss i Sollentuna men det går att få hjälp av dem även i Täby, Kista och Danderyd med omnejd. Jag ska inte glömma av att berätta att alla privatpersoner som får hjälp av Blanca Elektriska AB får använda sig av rotavdraget, och då blir det inte så dyrt eftersom en stor del av arbetskostnaden är avdragsgill och avdraget får man direkt när man betalar. 


Kommentarer är stängda.