Trädfällning i Bräcke och Östersund

Trädfällning i Bräcke och Östersund

Hejsan igen och nu är det fredag och det känns bra! Jag har precis avslutat mitt första arbetsdag på min nya arbetsplats och det har gått jättebra. Jag känner mig redan väldigt bekväm där och har träffat massor av trevliga människor. Det känns verkligen som om jag hittat rätt!

Nu ska jag snart gå hem och laga mat, men innan dess tänkte jag bara dela med mig av en liten historia som handlar om trädfällning. När jag var på väg till jobbet i morse så stod det plötsligt ett träd i vägen. Jag blev såklart chockad och tänkte att det måste ha fallit ner under natten, och jag sov som en stock och hade inte hört hur det blåste. Bredvid var det ett träd som stod på trekvart och jag blev chockad och insåg att det skulle kunna falla ner över någon människa eller bil, så jag ringde hem och frågade vad jag skulle göra. Jag behövde inte göra någon men min sambo kontaktade en trädfällare och det är ett företag som erbjuder trädfällning i Östersund och Bräcke med omnejd och vi fick tag i dem och de kom och tog hand om det inom en timme. Det var så himla skönt att slippa oroa sig för det!

Så nu vet ni lite mer om trädfällning, men jag ska snart göra mig iordning för matlagning så vi hörs senare! Ha en fin dag!

Uppdatering klockan 19: Det blev lövbiff med potatis och grönsaker till middag, och det var en himla god och enkel middag! Jag är glad att jag tog mig tid att laga mat från grunden istället för att ta något snabbt och enkelt, för det smakar alltid bättre när man lagar mat från scratch. Det är verkligen värt den extra tiden!

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen!

Elinor Svensson


Kommentarer är stängda.